13. julija, 2024

52-godišnji Zagrebčanin ovom je gestom u krevetu zaprepastio svoju dragu

Nije tajna da se nakon 40. godine kod muškaraca pojavljuju problemi s erekcijom, koji su često uzrok bračnih razmirica, nezadovoljnih partnera, pa čak i razvoda. Posjetili smo Ivana iz Zagreba, koji nam je bez dlake na jeziku rekao da je sve nabrojano samo rezultat muške lijenosti i predanosti sudbini, jer je i sam doživio isto, ali se nosio s tim i sada je na pragu sa svojih 60 godina i dalje svaki dan rado skače između plahti. Kako sam kaže, za njega svakako vrijedi ona izreka “Što stariji, to luđi”.

Istina, osim jednog od rijetkih koji se ranije nije sramio priznati da “kolega odozdo” jednostavno više ne želi sudjelovati. Desi ti se prvi put i tješiš se da je takav dan. Zatim se nakon nekog vremena ponovilo i postalo sve češće. Na kraju me to dovelo do toga da počnem izbjegavati vezu sa ženom jer sam zapravo želio izbjeći sram i krivnju, ali sam u isto vrijeme imao lošu vijest da žena misli da je više ne privlačim.

Najgore je što u početku nisam ništa poduzeo, samo sam se tješio da je to prirodno stanje sredovječne osobe. Cijeli život sam imao težak posao, fizički sam radio gotovo 40 godina, što se odrazilo na moje tijelo i bio sam siguran da je to jedna od nuspojava mog načina života. Nažalost, ta se posljedica odrazila i na moj odnos sa suprugom, jer smo se oboje sve više držali u sebi.

 

Na neki način me spasilo to što sam osoba koja teško drži stvari u sebi  i tako sam jednom uz pivo pitao kolegu iz Zagreba, koji je malo stariji od mene ako se i njemu ovo dogodi i kako ti i supruga sve skupa snalazite.

 

Na moje zaprepaštenje, odgovorio je da već dugo nema nikakvih problema, jer koristi preparate koji mu pomažu u erekciji, a ujedno bi trebali povećati njegovu “kolega odozdo”. Počeo sam se glasno smijati jer sam mislio da me zeza. Ali kad sam vidjeo njegov ozbiljan izraz lica, iskreno sam se uplašio da uzima neke opasne lijekove, tablete ili tako nešto.

Sljedeći trenutak u životu nikada neću zaboraviti – stavio me je rukom oko ramena i tiho mi rekao: “Ivane, možeš se smijati koliko hoćeš, ali ti si taj koji ima problem, a ja sam svoj riješio i zadovoljio svoju ženu gotovo svaki dan”.

 

Kad je vidio da ga bez riječi gledam, nastavio je: “Ne radi se o nikakvoj kemiji ili opasnom stimulansu, znas da sam cijeli život sportaš i ne bih ovo sebi stavljao. Otkrio sam stimulans koji se zove ORAL JELLY, gel u sedam okusa koji je prirodan, nema nuspojava i djeluje tako da ćeš mi dugovat do kraja života kad ga probaš.” Uvjerio me u sekundi, vidjeo sam da je ozbiljan. Međutim, pojavio se problem – artikal se može naručiti samo online, a ja i dalje nisam mogao dobro uključiti ekran. Proveo sam gotovo cijeli dan da dođem do web stranice klikni ovdje  gdje sam ispunio svoje podatke na dnu stranice i naručio. Uzeo sam 2 kutije i dobio besplatnu dostavu – netko će artikle besplatno donijeti kući, što više možete poželjeti? U ponudi imaju i druge proizvode, jer ljudi su različiti, željeli su različite načine upotrebe, te su odabrali proizvode u obliku tableta, gelova i žvakaćih guma. Najviše ih je koristilo Oral Jelly gel, jer je gel obogaćen različitim voćnim okusima.

U Hrvatskoj ih koristi više od 20.000 muškaraca različite dobi, a proizvode je moguće diskretno naručiti putem interneta.

 

Ako vas zanima više informacija o tome što su i kako rade, o njima možete pročitati ovdje,

 

Za narudžbe i informacije možete se obratiti i na broj 069995575.

 

“Stvar stvarno radi. Vratila se ta mladenačka želja za vezom, nisam više imao problema, a siguran sam da se povećao i obujam i opseg mog. Potpuno je jednostavan za korištenje, pakiranje sadrži 7 gelova, svaki sa svojim okusom, koje samo pojedete i stvar počinje djelovati već nakon 20 minuta. Ne samo da je seksualni užitak veći nego ikad, proizvod mi je također vratio samopouzdanje i muževnost! Mogu biti aktivna i do 3 sata, da mi je netko prije pola godine rekao da ću ikad biti tako “korisan” u krevetu, samo bih se nasmijao. Kolega je tako dobio svoju turu pića, i to ne jednu. Bilo mi je stvarno drago što sam mu vjerovao. “, kaže Ivan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja