3 astrološka znamenja, ki bolj pozno najdejo svojo ljubezen

NEKATERA ASTROLOŠKA ZNAMENJA MORAJO BITI POTRPEŽLJIVA, PREDEN NAJDEJO PRAVEGA PARTNERJA. MEDTEM KO SE NEKATERI POROČIJO S SVOJO LJUBEZNIJO IZ OTROŠTVA, DRUGI NAJDEJO POPOLNO UJEMANJE POZNEJE. ALI STE VEDELI, DA JE TO LAHKO POVEZANO Z VAŠIM ASTROLOŠKIM ZNAKOM?

Predvsem s tem povezanimi značajskimi lastnostmi posamezne osebe.Katera tri astrološka znamenja imajo veliko verjetnost, da svojo veliko ljubezen srečajo šele pozneje v življenju.

Kozorog ima težave z izkazovanjem svojih občutkov in odpiranjem drugim ljudem. Ker so moški in ženske rojeni v tem znamenju v mnogih situacijah zadržani, predvsem na zmenkih, se lahko celo zdijo nasprotnemu spolu nekoliko napeti in s tem sporočajo predvsem eno stvar: nezainteresiranost. Morda bo trajalo nekaj časa, preden preskoči iskra.

Oven Moški in ženske iz tega znamenja so ravno nasprotje kozoroga, so topli in občutljivi ter radi dajejo ne 100, 200 odstotkov. Če jim je nekdo všeč, to pokažejo, čeprav s tem tvegajo, da bodo prestrašili morebitnega partnerja. Zato lahko traja dlje časa, preden najdejo pravega partnerja, ki bo sprejel in obvladoval njihovo burno in neposredno naravo.

Devica ni le eno najbolj zanesljivih in vestnih znakov astrologije, ampak so tudi neverjetni perfekcionisti. In ta lastnost pogosto pomeni, da noben potencialni partner niti ne pride v ožji izbor. Zato traja veliko časa, da najde pravega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja